Til Menu  

 

Vi har sammen med Mars Valve Co. Ltd etableret Mars Valve Europe A/S. Vi består af en komplet organisation med erfarne branchefolk på samtlige poster, klar til at betjene små, mellemstore samt de største industrivirksomheder. Vort lager samt kontor er placeret i dejlige lokaler på

 

Ferrarivej 12, 7100 Vejle

 

Alle nye og nuværende kunder samt leverandører er meget velkomne til at besøge os.

For at kunne yde en professionel service i alle led, har vi fra starten ansat erfarne branchefolk. Vi har store ambitioner og kan altid bruge flere ansatte med ventilerfaring.

Vi har etableret et af Danmarks største lagre af kvalitetskuglehaner, butterflyventiler, aktuatorer samt tilbehør.

Vi vil tilføre ventilmarkedet nye innovative løsninger i form af nye produkter samt nye detaljer. Ligeledes vil vi opfordre vore kunder til at henvende sig med ventilspecifikke ønsker, således vi i fællesskab kan øge jeres produktions- og driftssikkerhed.

Et af vore strategiske mål er at øge synergierne imellem de europæiske forhandlere af MARS i form af produktudvikling, godkendelser, certificeringer og lagerføring.  Et fælles samarbejde rettes specifikt imod internationale firmaer. De kunder, som ser fordele ved et partnerskab på tværs af landegrænser i form af komponentstandardiseringer, vil møde en meget proaktiv og kompetent leverandør. Vi har også organisationen, der kan håndtere og sikre direkte leverancer i ind- som udland.

Fabrikatet MARS er den mest anvendte kuglehane i den danske industri og har tidligere været markedsført igennem 15 år under typenumrene: 1310, 1311, 1210, 1211, 1313, 1213, 1440, 1611, 1711, 1111 og som en succesfuld reguleringskuglehane V-notch.

Typenumrene udgår i forbindelse med etableringen af MARS Valve Europe A/S, idet de fremover vil lyde deres originale produktbetegnelser. Kontakt os venligst for yderligere informationer.

Produkterne og den høje kvalitet er den samme, hvorfor vi ser frem til at videreføre og udbygge produkternes position på det danske marked. Vi ser ligeledes frem til, som firma, at positionere os som Danmarks førende leverandør af kvalitetskuglehaner.